Mer information om plasmabehandling

Den Revolutionerande Behandlingen för Hudföryngring


Plasmapen har blivit en populär behandling inom estetisk hudvård tack vare dess effektivitet och minimalt invasiva natur. Denna innovativa teknik använder plasmaenergi för att strama upp huden, reducera rynkor, och förbättra hudens övergripande utseende utan behov av kirurgiska ingrepp.

Vad är en Plasmapen?

En plasmapen är ett elektroniskt verktyg som utnyttjar joniserad gas, eller plasma, för att skapa små kontrollerade sår på hudens yta. Dessa mikroskopiska sår stimulerar hudens naturliga läkningsprocess, vilket leder till produktion av kollagen och elastin – de proteiner som gör huden fast och ungdomlig.

Hur Fungerar Plasmapens Behandlingar?

Plasmapen-behandlingar utförs genom att ett litet elektriskt stift på verktyget genererar en plasma-blixt när det är nära huden, utan att faktiskt röra vid den. Detta skapar en liten, kontrollerad värmeskada på hudens yta. Denna termiska skada inducerar en regenerativ återhämtningsprocess, vilket resulterar i åtstramning och upplyftning av huden.

Fördelarna med Plasmapen-Behandlingar

 1. Huduppstramning och Lyft: En av de största fördelarna med plasmapen är dess förmåga att strama upp lös hud, vilket ger ett naturligt lyft utan kirurgi.

 2. Reducerade Rynkor och Linjer: Behandlingen kan effektivt minska förekomsten av fina linjer och rynkor, speciellt runt ögonen, munnen och pannan.

 3. Förbättrad Hudtextur: Plasmapen kan också förbättra hudens struktur och ton genom att stimulera produktionen av nytt kollagen.

 4. Minimal Återhämtningstid: Jämfört med traditionella kirurgiska ingrepp är återhämtningstiden efter en plasmapen-behandling mycket kortare, med mindre risk för komplikationer.

Vad Kan Man Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen?

Under en plasmapen-behandling rengörs huden noggrant och en lokalbedövning kan appliceras för att minimera obehag. Behandlingen tar vanligtvis mellan 30 minuter och en timme, beroende på storleken på det behandlade området.

Efter behandlingen kan huden vara röd och svullen, och små skorpor bildas på behandlingsområdena. Dessa skorpor faller av efter några dagar, och det är viktigt att låta dem läka naturligt för att undvika ärrbildning. Fullständig återhämtning och synliga resultat kan förväntas inom några veckor.

Vem är en God Kandidat för Plasmapen-Behandling?

Plasmapen-behandlingar är lämpliga för de flesta hudtyper och är särskilt fördelaktiga för personer som söker en icke-kirurgisk metod för hudföryngring. Det är dock viktigt att konsultera en certifierad specialist för att säkerställa att behandlingen är rätt för just din hudtyp och dina behov. Personer med aktiv acne, gravida kvinnor och de med vissa hudtillstånd bör undvika behandlingen.

Slutsats

Plasmapen representerar en banbrytande utveckling inom estetisk hudvård, som erbjuder en säker och effektiv metod för hudföryngring. Med förmågan att strama upp huden, reducera rynkor och förbättra hudens struktur och ton, ger plasmapen en långvarig och naturlig föryngring utan behov av invasiva kirurgiska ingrepp. Om du är ute efter en modern och effektiv lösning för att förbättra din hud, kan plasmapen vara ett utmärkt alternativ.


Ögonlockslyft med plasmabehandling


Ögonlockslyft med Plasmabehandling: En Innovativ Metod för Uppstramning av Huden runt Ögonen

Ögonlockslyft med plasmabehandling, ofta kallat plasmaögonlockslyft eller icke-kirurgiskt ögonlockslyft, har blivit en populär metod för att behandla lös hud och rynkor runt ögonen utan behov av kirurgi. Denna moderna teknik använder plasmaenergi för att strama upp huden och ge ett föryngrat utseende.

Hur Fungerar Plasmabehandling för Ögonlockslyft?

Plasmabehandling innebär användning av en plasmapen, ett specialiserat verktyg som skapar en kontrollerad mikro-skada på hudens yta genom joniserad gas (plasma). När plasmapennans spets kommer nära huden, genereras en liten plasma-blixt som säkerställer att vävnader i det översta skiktet av huden (epidermis) avlägsnas. Detta stimuleraer kroppens läkningsprocess och leder till produktion av nytt kollagen och elastin, vilket resulterar i en fastare och mer lyft hud.

Fördelar med Ögonlockslyft med Plasmabehandling

 1. Icke-Kirurgiskt: Behandlingen är ett icke-invasivt alternativ till traditionell kirurgi, vilket innebär att du undviker risker och komplikationer associerade med kirurgiska ingrepp.

 2. Snabb återhämtning: Återhämtningstiden är kortare jämfört med ett kirurgiskt ögonlockslyft. De flesta patienter kan återgå till sina dagliga aktiviteter inom ett par dagar.

 3. Naturliga Resultat: Eftersom behandlingen stimulerar kroppens egna läkningsprocesser kan resultaten se mycket naturliga ut, med gradvis förbättring över tid.

 4. Minskad Risk för Ärrbildning: Eftersom behandlingen inte innebär några snitt är risken för ärrbildning minimal.

Vad Kan Man Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen?

Under behandlingen appliceras oftast en lokalbedövning i form av en kräm för att minimera obehaget. Proceduren tar vanligtvis mellan 30 minuter och en timme beroende på områdets storlek och komplexitet. Efter behandlingen kan du uppleva en viss rodnad och svullnad runt ögonområdet, samt små skorpor som bildas på behandlingsområdena. Dessa skorpor faller av naturligt inom några dagar till en vecka.

Det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna noggrant. Det kan inkludera att undvika sol exponering, att använda milda hudvårdsprodukter och att inte röra vid eller klia på behandlingsområdet.

Vem är en Bra Kandidat för Ögonlockslyft med Plasmabehandling?

Denna behandling passar de flesta hudtyper och är idealisk för personer som vill minska hudens slapphet och fina linjer runt ögonen utan att genomgå kirurgi. Personer med allvarliga hängande ögonlock eller överskottshud kan dock behöva överväga traditionella kirurgiska metoder.

Slutsats

Ögonlockslyft med plasmabehandling erbjuder en banbrytande metod för att föryngra ögonområdet utan att behöva ta till kirurgi. Genom att använda plasmaenergi stimulerar behandlingen hudens egna läkningsprocesser, vilket resulterar i fastare och mer uppstramade ögonlock. Det är en säker och effektiv metod för de som önskar en snabb och minimalt invasiv behandling med naturligt utseende resultat.

Jag hoppas att denna text ger dig en klar och informativ översikt av ögonlockslyft med plasmabehandling! Hör av dig om du har fler frågor eller behöver mer information.


Behandling av rynkor runt munnen

Behandling av Rynkor runt Munnen med Plasmapenna: En Modern Teknik för Slätare Hy

Rynkor runt munnen, även kallade "periorala rynkor" eller "läpperynkor", kan vara ett av de mest irriterande ålderstecknen. Med den innovativa tekniken plasmapenna har det blivit möjligt att behandla dessa rynkor effektivt och icke-kirurgiskt. Plasmapenna är ett populärt alternativ för personer som vill uppnå en föryngrad hud utan omfattande ingrepp.

Hur Fungerar Plasmabehandling för Rynkor runt Munnen?

Plasmabehandling med en plasmapenna använder joniserad gas, eller plasma, för att skapa små kontrollerade mikro-skador på hudens yta. Genom dessa skador stimuleras hudens naturliga läkningsprocess, vilket leder till produktion av nytt kollagen och elastin – två väsentliga proteiner för hudens fasthet och elasticitet.

Plasmapennan genererar en liten plasma-blixt när den förs nära huden. Denna energi säkerställer att huden värms upp och mikroskopiska hål skapas, vilket uppmuntrar hudens egen regenereringsprocess. Resultatet är en synlig reducering av rynkor och en smidigare hud runt munnen.

Fördelar med Att Använda Plasmapenna för Rynkor runt Munnen

 1. Icke-Kirurgiskt: Plasmapenna-behandlingar är icke-invasiva, vilket innebär minimal risk och kort återhämtningstid jämfört med traditionella kirurgiska ingrepp.

 2. Snabba Resultat: Många patienter ser märkbart förbättrad hud inom några veckor efter behandlingen.

 3. Naturliga Resultat: Behandlingen stimulerar kroppens egna biologiska processer, vilket ger naturliga och jämna resultat.

 4. Minimal Återhämtningstid: Eftersom behandlingen inte innebär några snitt eller suturer, är återhämtningstiden kort och ganska smärtfri.

Vad Kan Man Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen?

Behandlingen börjar ofta med att applicera en lokalbedövningskräm för att minimera obehag. Därefter förs plasmapennan nära huden runt munnen för att generera den nödvändiga plasma-energin. Själva behandlingen tar vanligtvis mellan 30 minuter och en timme beroende på omfattningen av rynkorna och området som behandlas.

Efter behandlingen kan huden vara röd och svullen, och små skorpor kan bildas där plasmapennan har använts. Dessa skorpor faller naturligt av inom några dagar och det är viktigt att låta dem läka utan att röra vid dem, för att minimera risken för ärrbildning.

Det rekommenderas att undvika direkt sol-exponering och att använda solskydd efter behandlingen för att skydda den nybildade huden. Mild fuktgivande och närande hudvård kan också hjälpa till i återhämtningsprocessen.

Vem är en Bra Kandidat för Plasmapenna-Behandling av Rynkor runt Munnen?

Behandlingen är lämplig för de flesta individer som vill reducera rynkor och linjer runt munnen utan att genomgå kirurgi. Människor med aktiva hudinfektioner, inflammatoriska hudtillstånd eller gravida kvinnor bör dock rådgöra med en hudspecialist innan de genomför behandlingen.

Slutsats

Plasmapenna är en banbrytande metod för att behandla rynkor runt munnen, och erbjuder en säker och effektiv lösning för hudföryngring. Genom att stimulera hudens egen regenereringsprocess hjälper plasmapenan till att reducera rynkor och skapa en jämnare, mer ungdomlig hud. Om du letar efter en modern behandling för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens struktur, kan plasmapenna vara ett utmärkt alternativ.

Jag hoppas denna text ger dig en tydlig och informativ översikt över behandling av rynkor runt munnen med plasmapenna! Kontakta mig gärna om du har fler frågor eller behöver ytterligare information.


Behandla påsar under ögonen

Behandling av Påsar under Ögonen med Plasmabehandling: En Säker och Effektiv Lösning

Påsar under ögonen kan ge ett trött och åldrat utseende, men med hjälp av modern plasmabehandling kan detta problem effektivt åtgärdas. Denna icke-kirurgiska teknik använder plasmaenergi för att strama upp huden, reducera puffighet och förbättra hudens övergripande utseende.

Hur Fungerar Plasmabehandling för Påsar under Ögonen?

Plasmabehandling involverar användning av en plasmapen, ett verktyg som genererar plasma genom jonisering av gaser i luften. När plasmapennans spets förs nära huden runt ögonen, skapas en liten plasma-blixt som producerar kontrollerade mikro-skador på hudens yta. Dessa skador stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess, vilket i sin tur ökar produktionen av kollagen och elastin. Detta hjälper till att strama upp huden och minska puffighet samt synliga påsar under ögonen.

Fördelar med Plasmabehandling för Påsar under Ögonen

 1. Icke-Kirurgiskt: Denna behandling är ett icke-invasivt alternativ som undviker riskerna och återhämtningstiden förknippade med kirurgiska ingrepp.

 2. Naturliga Resultat: Eftersom behandlingen stimulerar kroppens egna läkningsprocesser, blir resultaten naturliga och subtila.

 3. Kort Återhämtningstid: Återhämtningstiden är betydligt kortare jämfört med traditionella kirurgiska ingrepp, vilket gör det möjligt att snabbt återgå till dagliga aktiviteter.

 4. Minskad Puffighet: Plasmabehandling hjälper effektivt till att reducera puffighet och påsar under ögonen, vilket resulterar i en friskare och mer utvilad look.

Vad Man Kan Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen

Innan behandlingen påbörjas, appliceras en lokalbedövningskräm på hudområdet för att minimera eventuellt obehag. Själva behandlingen tar vanligtvis 30 minuter till en timme beroende på området som behandlas. Plasmapennans spets förs nära huden, och små plasma-gnistor skapas för att trigga den önskade läkningsresponsen.

Efter behandlingen kan huden vara röd och svullen, och små skorpor kan bildas på de behandlade områdena. Det är viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna noggrant, inklusive att undvika direkt solljus och att använda skyddande solkräm. Små skorpor som bildas faller naturligt av inom några dagar till en vecka.

Vem Passar för Plasmabehandling av Påsar under Ögonen?

Plasmabehandling är lämplig för de flesta individer, särskilt de som upplever mild till måttlig puffighet och påsar under ögonen. Personer med aktiva hudinfektioner runt ögonen, inflammatoriska hudtillstånd eller gravida kvinnor bör dock undvika behandlingen och konsultera en hudspecialist för att diskutera alternativa behandlingar.

Slutsats

Plasmabehandling erbjuder en banbrytande och icke-invasiv lösning för att behandla påsar under ögonen. Genom att stimulera kroppens egen läkningsprocess bidrar behandlingen till att strama upp huden och minska puffighet, vilket resulterar i ett friskare och mer ungdomligt utseende. För dem som söker en effektiv metod för att förbättra utseendet runt ögonen utan att genomgå kirurgiska ingrepp, är plasmabehandling ett utmärkt alternativ.

Jag hoppas att denna text ger dig en tydlig och informativ översikt över behandling av påsar under ögonen med plasmabehandling. Hör av dig om du har fler frågor eller behöver ytterligare information!


Läppförstoring med plasmabehandling

Läppförstoring med Plasmabehandling: En Innovativ och Icke-Kirurgisk Lösning

Läppförstoring har länge varit en eftertraktad estetisk behandling för att uppnå fylligare och mer definierade läppar. Plasmabehandling erbjuder nu en ny, icke-kirurgisk metod för läppförstoring, som utnyttjar plasmaenergi för att förbättra läpparnas utseende utan behov av invasiva ingrepp.

Hur Fungerar Läppförstoring med Plasmabehandling?

Plasmabehandling använder en plasmapen för att skapa små, kontrollerade mikro-skador på hudens yta. När plasmapennans spets närmar sig läppområdet, generar den en liten plasma-blixt som målmedvetet får huden att dra ihop sig och stimulera produktionen av kollagen och elastin. Detta hjälper till att strama upp huden och skapa volym i läpparna.

Processen är annorlunda jämfört med injicerbara fillers; istället för att direkt tillsätta material till läppen, skapar plasmapennan mikroskador som får läppen att naturligt öka i storlek och form genom kroppens egna läkningsprocesser.

Fördelar med Läppförstoring med Plasmabehandling

 1. Icke-Kirurgisk: Behandlingen är minimalt invasiv och innebär inga snitt eller injektioner, vilket minimerar risken för komplikationer och återhämtningstid.

 2. Naturligt Utseende: Eftersom resultatet är en följd av kroppens egna läkningsprocesser, ser läpparna naturligt fylligare ut.

 3. Mindre Risk för Biverkningar: Eftersom inga främmande ämnen injiceras, finns det mindre risk för allergiska reaktioner eller infektioner.

 4. Snabb Återhämtning: Återhämtningstiden är kortare jämfört med mer invasiva procedurer, vilket gör det möjligt att snabbt återgå till sina dagliga aktiviteter.

Vad Att Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen

Under behandlingen appliceras ofta en lokalbedövningskräm på läpparna för att minska eventuellt obehag. Behandlingen tar vanligtvis mellan 30 minuter och en timme, beroende på önskat resultat och området som behandlas. Plasmapennans energi skapar små kontrollskador på läppytan, vilket kickstartar regenerationsprocessen.

Efter behandlingen kan läpparna vara svullna och lätt rodnade, och små skorpor kan bildas på behandlingsområdet. Det är viktigt att inte röra vid eller klia på skorporna och att följa eftervårdsinstruktionerna noggrant för att minimera risken för infektion och för att främja läkning.

Vem är en Bra Kandidat för Läppförstoring med Plasmabehandling?

Läppförstoring med plasmabehandling är lämplig för de flesta individer som vill ha fylligare läppar utan att använda injicerbara fillers eller genomgå kirurgi. Personer med aktiva hudinfektioner, inflammatoriska hudtillstånd eller som är gravida bör dock rådfråga en hudspecialist innan de överväger behandlingen.

Slutsats

Läppförstoring med plasmabehandling erbjuder en banbrytande, icke-kirurgisk metod för att uppnå fylligare och mer definierade läppar. Genom att stimulera kroppens egna kollagen- och elastinproduktion ger behandlingen ett naturligt och ungdomligt resultat med minimal återhämtningstid. För de som söker ett modernt och effektivt alternativ till traditionella läppförstoringsmetoder, kan plasmabehandling vara ett utmärkt val.

Jag hoppas att denna text ger dig en tydlig och informativ översikt över läppförstoring med plasmabehandling. Hör av dig om du har fler frågor eller behöver ytterligare information!

Bli av med hängig och slapp hud

Bli av med Hängig Hud med Plasmabehandling: En Modern och Effektiv Lösning

Hängig hud kan vara ett vanligt ålderstecken eller resultatet av viktförändringar, men med hjälp av den moderna tekniken plasmabehandling kan detta problem effektivt behandlas. Plasmabehandling erbjuder en icke-kirurgisk metod för att strama upp och föryngra huden genom att använda plasmaenergi.

Hur Fungerar Plasmabehandling för Hängig Hud?

Plasmabehandling använder en plasmapen för att skapa små, kontrollerade mikro-skador på hudens yta. När plasmapennans spets närmar sig huden, genererar den en liten plasma-blixt som får de ytliga hudlagren att förångas. Detta triggar kroppens naturliga läkningsprocess och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, två viktiga proteiner som ger huden dess fasthet och elasticitet.

Plasmaenergin hjälper till att strama upp huden genom att dra ihop den direkt vid behandlingsområdet och förbättra hudens struktur och ton över tid.

Fördelar med Plasmabehandling för Hängig Hud

 1. Icke-Kirurgisk: Behandlingen är minimalt invasiv och innebär inga snitt eller suturer, vilket minskar risken för komplikationer och återhämtningstid.

 2. Naturliga Resultat: Eftersom resultatet är en följd av kroppens egna läkningsprocesser, ser huden naturligt lyft och föryngrad ut.

 3. Snabb Återhämtning: Återhämtningstiden är betydligt kortare jämfört med traditionella kirurgiska ingrepp.

 4. Anpassningsbar: Plasmabehandlingen kan användas på nästan alla delar av kroppen där det finns hängig hud, inklusive ansikte, hals, armar och mage.

Vad Kan Man Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen?

Innan behandlingen appliceras ofta en lokalbedövningskräm på huden för att minimera eventuellt obehag. Behandlingen tar vanligtvis mellan 30 minuter och en timme beroende på områdets storlek och omfattning. Plasmapennan förs nära huden och skapade mikro-skador triggar den naturliga regenerationsprocessen.

Efter behandlingen kan huden vara röd och svullen, och små skorpor kan bildas på de behandlade områdena. Det är viktigt att låta dessa skorpor falla av naturligt för att minimera risken för ärrbildning. Återhämtningstiden varierar men brukar ligga mellan 5-10 dagar beroende på behandlingsområdet och individuell hudtyp. Under denna period bör direkt sol-exponering undvikas, och solskydd bör användas.

Vem är en Bra Kandidat för Plasmabehandling för Hängig Hud?

Plasmabehandling är lämplig för de flesta personer som vill strama upp och föryngra sin hud utan att genomgå kirurgi. Det är dock alltid klokt att konsultera en certifierad hudspecialist innan man påbörjar behandlingen, speciellt om man har särskilda hudförhållanden som aktiv acne, inflammatoriska hudsjukdomar eller är gravid.

Slutsats

Plasmabehandling erbjuder en banbrytande metod för att behandla hängig hud, vilket ger en fastare, mer lyft och föryngrad hud utan behov av kirurgiska ingrepp. Genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser kan plasmabehandling ge naturliga och långvariga resultat. Med minimal återhämtningstid och låg risk för komplikationer är denna behandling ett utmärkt alternativ för dem som söker en effektiv och icke-invasiv lösning för att förbättra hudens fasthet och utseende.

Jag hoppas att denna text ger dig en tydlig och informativ översikt över hur man kan bli av med hängig hud med hjälp av plasmabehandling. Hör av dig om du har fler frågor eller behöver ytterligare information!


Behandla dubbelhaka/kalkonhals med plasmabehandling

Behandling av Dubbelhaka med Plasmabehandling: En Modern och Icke-Kirurgisk Lösning

En dubbelhaka kan vara besvärande och påverka självkänslan. Lyckligtvis erbjuder plasmabehandling en effektiv och icke-kirurgisk metod för att strama upp huden och minska dubbelhakan. Genom att utnyttja plasmaenergi kan denna teknik lyfta och föryngra huden på ett naturligt sätt.

Hur Fungerar Plasmabehandling för Dubbelhaka?

Plasmabehandling använder en plasmapen som genererar plasma genom att jonisera gaser i luften. När plasmapennans spets närmar sig huden under hakan, skapas en liten plasma-blixt som ger kontrollerade mikro-skador på hudytan. Dessa mikro-skador stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess, vilket leder till produktion av nytt kollagen och elastin. Detta resulterar i stramare, mer tonad hud, vilket hjälper till att reducera dubbelhakan.

Fördelar med Plasmabehandling för Dubbelhaka

 1. Icke-Kirurgisk: Behandlingen är minimalt invasiv och innebär inga snitt eller suturer, vilket minskar risk för komplikationer och återhämtningstid.

 2. Snabb Återhämtning: Återhämtningstiden är kortare jämfört med traditionella kirurgiska ingrepp, vilket gör det möjligt att snabbt återgå till dagliga aktiviteter.

 3. Naturliga och Varaktiga Resultat: Eftersom behandlingen stimulerar kroppens egna läkningsprocesser, blir resultaten naturliga och långvariga.

 4. Minimal Risk för Ärrbildning: Inga snitt eller injektioner betyder minskad risk för ärr eller andra komplikationer.

Vad Kan Man Förvänta Sig Under och Efter Behandlingen?

Under behandlingen appliceras vanligtvis en lokalbedövningskräm på hakan för att minimera obehag. Själva behandlingen tar mellan 30 minuter och en timme, beroende på omfattningen av dubbelhakan. Plasmapennan appliceras nära hudytan, och små plasma-gnistor skapas för att trigga den naturliga läkningsprocessen.

Efter behandlingen kan huden vara röd och svullen, och små skorpor kan bildas på det behandlade området. Dessa skorpor faller naturligt av inom några dagar till en vecka. Det är viktigt att undvika att röra vid eller klia på skorporna och att följa de eftervårdsinstruktioner som ges, som att undvika direkt solljus och använda solskydd.

Vem är en Bra Kandidat för Plasmabehandling av Dubbelhaka?

Denna behandling passar de flesta individer som vill reducera dubbelhaka utan att genomgå kirurgi. Personer med aktiva hudinfektioner, inflammatoriska hudtillstånd eller gravida kvinnor bör dock alltid konsultera en hudspecialist innan de överväger behandling.

Slutsats

Plasmabehandling erbjuder en säker, effektiv och icke-kirurgisk metod för att behandla dubbelhaka. Genom att stimulera kroppens egna kollagen- och elastinproduktion, hjälper behandlingen till att strama upp huden och minska dubbelhakan, vilket resulterar i ett mer definierat och ungdomligt utseende. För dem som söker en modern lösning på dubbelhaka utan omfattande ingrepp, är plasmabehandling ett utmärkt alternativ.

Jag hoppas att denna text ger dig en tydlig och informativ översikt över hur man kan behandla dubbelhaka med hjälp av plasmabehandling. Hör av dig om du har fler frågor eller behöver ytterligare information!

Bli av med rynkor

Plasmabehandling är en effektiv metod för att bli av med rynkor och uppstrama slapp hud utan kirurgiska ingrepp. Här är några viktiga aspekter av denna behandling:

Behandlingsmetod:

 1. Plasmapen-behandling utförs med hjälp av en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud, vilket skapar punkter som hjälper till att strama åt huden och minska rynkor , .

 2. Behandlingen bidrar till att huden skapar nytt kollagen, vilket fyller ut fina linjer och rynkor .

Säkerhet och Effektivitet:

 1. Plasma lift skin tightening är vetenskapligt beprövad och säker. Det är en icke-invasiv metod som stramar åt slapp hud och minskar rynkor runt ögon, mun och andra områden , .

 2. Behandlingen är populär eftersom den ger synliga resultat utan användning av kniv, vilket minimerar risken för komplikationer jämfört med invasiva metoder .

Användningsområden:

 1. Metoden kan användas för att behandla hängande ögonlock, påsar under ögonen, hängande hud på halsen och kinderna, samt för att korrigera djupare rynkor och ojämn hud .

 2. Det är en mångsidig behandling som passar många olika typer av hudproblem .

Eftervård:

 1. Det är viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor (SPF 50) i tre månader efter avslutad behandling för att säkerställa bästa möjliga resultat och skydda huden från solskador .

Plasmabehandling erbjuder en säker och effektiv lösning för att bli av med rynkor och uppstrama huden utan behov av kirurgi. Detta gör det till ett attraktivt alternativ för de som söker en icke-invasiv metod för hudföryngring.

Ansiktslyft

Plasmabehandling är en effektiv metod för ansiktslyft och för att reducera rynkor utan behov av kirurgi. Här är några framträdande aspekter av behandlingen:

Behandlingsmetod:

 1. Plasmabehandling använder en liten plasma-blixt som skapas genom konvertering av ström. Denna blixt stramar åt och lyfter huden genom att skapa små punkter på hudens yta [, .

 2. Fibroblast-behandlingar, en variant av plasmabehandling, är kända för att skapa mindre ansiktslyft genom att hjälpa huden att producera kollagen och elastin, vilket ger en åtstramande effekt .

Effektivitet och Säkerhet:

 1. Jett Plasma-behandlingen är en ny generation inom estetisk dermatologi och antiage-vård, som ger en effektiv uppstramning och föryngring av huden .

 2. Behandlingen är icke-invasiv och passar perfekt som ett alternativ till kirurgiska ansiktslyft eftersom den minimerar smärta och återhämtningstid .

Särskilda Användningsområden:

 1. Plasmabehandlingar kan appliceras på olika områden i ansiktet för att behandla hängande hud, rynkor, och fina linjer. Det är särskilt effektivt på områden som ögonlock, kinder och hals , , .

 2. Behandlingen kan också förbättra hudens elasticitet, öka blodcirkulationen och ge huden ett mer ungdomligt och fräscht utseende .

Fördelar och Eftervård:

 1. Behandlingen erbjuder omedelbara och långvariga resultat genom att främja produktionen av nytt kollagen i huden .

 2. Efterbehandling kräver hög solskyddsfaktor (SPF 50) för att skydda huden och säkerställa bästa möjliga resultat utan komplikationer .

Sammanfattningsvis är plasmabehandling en säker och effektfull metod för att lyfta och strama åt huden i ansiktet samt för att reducera rynkor, utan att behöva genomgå kirurgiska ingrepp.

Plasmabehandling är inte bara effektiv för att korrigera tecken på hudens åldrande, utan också för att förebygga förtida åldrande och bibehålla ungdomlig hud. Här är några aspekter om hur plasmabehandling kan användas i förebyggande syfte:

Stimulation av Kollagen och Elastin:

 1. Plasmabehandling hjälper till att stimulera produktionen av kollagen och elastin, de två viktiga komponenterna som ger huden dess fasthet och elasticitet. Genom att öka mängden kollagen och elastin kan huden bibehålla sin ungdomliga struktur och motståndskraft mot rynkor och fina linjer 

Förbättring av Hudcirkulation:

 1. En annan fördel med plasmabehandling är förbättrad blodcirkulation i huden. Detta bidrar till att bibehålla en frisk hudton och främjar hudens naturliga reparationsprocesser .

Återupplivning av Hudens Cellstruktur:

 1. Plasmabehandling bidrar till att återuppliva hudens cellstruktur genom att främja cellförnyelse och läkningsprocesser. Detta resulterar i en slätare hud med mindre synliga ålderstecken .

Skydd mot Yttre Faktorer:

 1. Regelbunden plasmabehandling kan också bidra till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär, vilket gör den mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar som UV-strålning och föroreningar, faktorer som kan påskynda hudens åldrande .

Ej Invasiv och Säkert:

 1. Eftersom plasmabehandling är icke-invasiv, finns det minimala risker för komplikationer och kort återhämtningstid, vilket gör det till ett säkert och bekvämt alternativ för långtidsunderhåll av hudens hälsa och utseende , .

Sammanfattningsvis är plasmabehandling ett effektivt verktyg för att förebygga hudens åldrande genom att stimulera kollagenproduktionen, förbättra blodcirkulationen, och stärka hudens skyddsbarriär, vilket bidrar till att bibehålla en ungdomlig och frisk hud.